Olet täällä

Vuokravälitys

 
Vuokravälityspalvelumme hoitaa vuokranantajan puolesta vuokrauksen kokonaisuudessaan vuokranmäärityksestä avainten luovutukseen yli 50 vuoden kokemuksella. Etsimme puolestasi asuntoosi vuokralaisen avaimet käteen-periaatteella. Välittäjämme huolehtivat jo toimeksiantovaiheessa, että heillä on kaikki tarvittava tieto asunnon tehokkaaseen vuokraamiseen, vastaamme asunnon markkinoinnista, järjestämme esittelyt, huolehdimme oikeellisen vuokrasopimuksen laadinnasta ja luovutamme avaimet. Asiakaspalvelumme palvelee jokainen arkipäivä ja pyrimme järjestämään asuntojen esittelyt iltapäiväpainotteisesti, jotta myös virka-aikana työskentelevät ehtivät mukaan.
 
Taataksemme laadukkaan ja oikeellisen vuokrausprosessin, huolehdimme vuokravälittäjimme ammattitaidosta ja ajantasaisesta alan tietämyksestä - seitsemästä vuokravälittäjästämme kuudella on LVV-pätevyys ja jatkamme välittäjiemme kouluttamista myös tulevaisuudessa. Olemme myös Suomen Vuokranantajat ry:n jäsen.
 
Kehitämme toimintojamme kuluttajalähtöisesti, viimeisimpänä otimme käyttöön sähköisen allekirjoituksen, mikä osaltaan nopeuttaa ja keventää asuntojen vuokrausprosessia erityisesti vuokralaisen näkökulmasta.
 
 Asiantuntemuksemme avulla saat sijoituksellesi parhaan mahdollisen pitkän aikavälin tuoton – seuraamme markkinaa aktiivisesti ja omaamme tarvittavan kyvyn reagoida nopeasti siinä tapahtuviin muutoksiin.
 
Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Pääkaupunkiseudun ja Turun talousalueen lisäksi vuokraamme kohteita myös Porista ja Raumalta.

Hinnasto

Välityspalkkiomme on välitettävän huoneiston yhden kuukauden vuokra + kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero, tällä hetkellä 24%.

Mikäli vuokrattavana on useamman huoneiston kokonaisuus, annamme mielellämme erillisen tarjouksen.

Lisäpalvelut Hinta sis. ALV 24%

Vuokrasopimuksen laadinta (sis. luottotietojen tarkistus)

300,00
Huoneiston tarkastuskäynti 77,50
Vuokrankorotuskirje 39,00
Oikeudellinen perintä, haastehakemus 392,00
Oikeudellinen perintä, ulosottohakemus 93,00