Olet täällä

Modernit työvälineet

Sähköinen allekirjoitus

Olemme ottaneet käyttöömme sähköisen allekirjoituksen, jonka myötä allekirjoittaminen ei ole enää paikkaan ja aikaan sidottu. Allekirjoitus onnistuu vaikka mökkilaiturilta ja parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

Suurin osa sopimusten allekirjoituksista hoidetaan nykyisin sähköisesti. Palvelussa jokainen allekirjoittaja tunnistetaan suomalaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Vahva tunnistautuminen on juridisesti paras vaihtoehto ja allekirjoitukset pystyy tarvittaessa helposti varmistamaan myös jälkikäteen.

Allekirjoituksen jälkeen sopimus toimitetaan heti sinun ja muiden allekirjoittajien sähköposteihin. Arkistointi onnistuu joko sähköisesti tai tarvittaessa dokumentti on helppo tulostaa perinteiseen arkistoon.

Sähköinen tarkastuslomake

Vuokralaiset saavat sähköpostiiin linkin asunnon kuntotarkastuslomakkeeseen avainten luovutuksen yhteydessä. Sähköisen tarkastuslomakkeen tarkoituksena on todeta huoneiston kunto vuokraushetkellä.

Lomakkeeseen on helppo lisätä merkintöjä asunnossa kunnossa havaituista puutteista valokuvin ja tekstein. Lomakkeen käyttöön oikeuttavat tunnukset ovat voimassa kahden viikon ajan avainten luovutuksesta.

Vuokrasopimuksen päätyttyä vuokranantaja tai hänen edustaja suorittaa poismuuttotarkastuksen, jossa arvioidaan ja määritellään huoneiston kunto suhteessa siihen, mikä se oli vuokrasuhteen alussa. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan huoneistolle vuokrasuhteen aikana mahdollisesti aiheutuneet vahingot, jollaisiksi ei kuitenkaan katsota luonnollista kulumista.