Olet täällä

Oikeudellinen tiedote

Käyttöehdot

 
Lue nämä ehdot huolellisesti ennen sivustolle tuloa. Asuntoverstas Oy:n (jäljempänä Asuntoverstas) verkkosivustolle tulevien henkilöiden katsotaan hyväksyvän seuraavat ehdot:
 
Tällä verkkosivustolla esitellään Asuntoverstaan toimintaa ja tuotteita. Sivuston sisältö on Asuntoverstaan omaisuutta ja Suomen tekijänoikeuslain suojaamia, ellei toisin ole mainittu. Tietoja ei saa kopioida kaupalliseen käyttöön. Avaamalla verkkopalvelun ja käyttämällä sitä hyväksyt nämä Käyttöehdot rajoitteitta ja ehdoitta. Avaaminen ja käyttö tapahtuu omalla riskilläsi. Tämän verkkosivuston sisältö toimitetaan ”sellaisena kuin se on”. Tämä verkkopalvelu ja sen sisältämät tiedot on tarkoitettu vain yleistä tiedotus- ja opastustoimintaa varten. Sivusto on laadittu Suomen lain mukaisesti.
 
Asuntoverstaalla on tekijänoikeus tämän verkkosivuston kaikkeen sisältöön (esimerkiksi tekstiin, kuviin ja audiovisuaaliseen aineistoon). Kaikki oikeudet pidätetään. Koko sisällön tai sen osan kopiointi, siirto, jakelu tai tallentaminen missä tahansa muodossa ilman Asuntoverstaan etukäteen antamaa kirjallista lupaa on kielletty, lukuun ottamatta tapauksia, jotka täyttävät seuraavat ehdot.
 
Asuntoverstas antaa käyttäjälle luvan tulostaa tai tallentaa omalle tietokoneelleen otteita näistä sivuista omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä. Verkkosivuston sisältöä saa käyttää vain tiedonhakutarkoituksessa ja niin, ettei se vahingoita Asuntoverstaan tai sen tuotteiden ja palveluiden mainetta. Tällä verkkosivustolla olevaa tietoa ei saa muuttaa ilman Asuntoverstaan nimenomaista kirjallista lupaa. Verkkosivustollamme oleviin yksittäisiin asiakirjoihin voi liittyä lisäehtoja, jotka selviävät kyseisestä asiakirjasta.
 
Asuntoverstas-tuotemerkki ja logo ovat Asuntoverstas Oy:n omaisuutta.
 
Asuntoverstas pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että sivuston sisältö on ajan tasalla ja oikein, mutta ei takaa eikä väitä sen sisällön olevan virheetöntä, järjestyksessä, ajantasaista tai täydellistä, ja saattaa lopettaa sivuston ylläpidon ennalta ilmoittamatta. Sivustolla oleva tieto on tarkoitettu vain yleiseksi opastukseksi.  Asuntoverstas, tai muu osapuoli, joka on osallistunut verkkopalvelun luomiseen, tuottamiseen tai jakeluun, ei ole vastuussa mistään välillisistä tai välittömistä vahingoista, joita aiheutuu tämän palvelun avaamisesta, sen käyttämisestä, tai siitä, ettei sitä ole voitu käyttää. Asuntoverstas ei myöskään vastaa mistään välillisestä tai välittömästä vahingosta, joka aiheutuu palvelun sisällön virheistä tai puutteista.
 
Tämä verkkopalvelu saattaa sisältää linkkejä tai viittauksia muihin, kolmansien osapuolien ylläpitämiin verkkopalveluihin. Näihin Asuntoverstas ei pysty vaikuttamaan. Asuntoverstas ei vastaa näiden kolmansien osapuolien verkkosivustojen hallinnasta, sivustojen sisältämien tietojen oikeellisuudesta, eikä se vastaa mistään välillisestä tai välittömästä vahingosta, joka johtuu näistä kolmansien osapuolien sivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.
 
Kaikista tätä verkkosivustoa koskevista palautteista, jotka Asuntoverstaalle lähetetään, tulee Asuntoverstaan omaisuutta, ja niitä voidaan käyttää rajoituksetta. Saatuja kommentteja ei välttämättä käsitellä luottamuksellisina ja aineisto on siis julkista ja vapaasti kenen tahansa käytettävissä. Tämä vastuuvapauslauseke ja tämän verkkosivuston sisältö ovat Suomen lain alaisia riippumatta siitä, ovatko ne ristiriidassa lain säännösten kanssa. Jos tästä vastuuvapauslausekkeesta syntyy tai siihen liittyy sellaisia erimielisyyksiä, joista ei pystytä sopimaan, ne ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.