Olet täällä

Tiedotteet

Tiistai 23.10.2018

Edullista ja korkealaatuista vuokra-asumista viihtyisässä Asolassa!As Oy Asteria tarjoaa viihtyisiä ja valoisia asuntoja yksiöistä kolmioihin. Kaikissa asunnoissa laadukkaat materiaalivalinnat ja kodinkoneet.

Keskiviikko 26.9.2018
As Oy Kivistön Zeus valmistuu joulukuun lopussa Kivistön paraatipaikalle Safiirin aukiolle ja tarjolla on eri pohjaratkaisuja 31,5m2 yksiöstä 67m2 kolmioihin. Sopivia ratkaisuja kohtuuhintaan löytyy sekä yksinasuville, pariskunnille kuin perheillekin. Asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja ja keittiön kodinkoneet sisältävät myös astianpesukoneen sekä kylpyhuoneissa on liitäntä pesukoneelle. Osassa asuntoja on sauna ja lasitettu parveke. Talossa on myös talosauna. Vuokraan sisältyy DNA 10M taloyhtiölaajakaista, jonka nopeutta voi omalla kustannuksellaan korottaa. 
Tiistai 18.9.2018

As Oy Helsingin Sinooperi valmistuu marraskuun lopussa ja tarjolla on eri pohjaratkaisuja 31m2 yksiöstä 98m2 viisihuoneellisiin perheasuntoihin. Sopivia ratkaisuja kohtuuhintaan löytyy sekä yksinasuville, pariskunnille kuin perheillekin. Valoisissa asunnoissa on raikkaat vaaleat pintamateriaalit ja ranskalainen- tai lasitettu parveke. Alimman kerroksen huoneistoissa on terassit. Isommista asunnoista löytyy lisäksi oma sauna. Kaikissa asunnoissa on laadukkaat kodinkoneet, myös astianpesukone.

Keskiviikko 15.8.2018

As Oy Ketunkallio Uusikaupunki valmistuu lokakuun lopussa ja tarjolla on eri pohjaratkaisuja yksiöistä kolmioihin. Sopivia ratkaisuja löytyy sekä yksinasuville, pariskunnille kuin perheille. Valoisissa asunnoissa on raikkaat vaaleat pintamateriaalit ja lasitettu parveke. Osasta ylimpien kerrosten asunnoista on näkymä jopa merelle saakka ja osaan asuntoihin kuuluu myös oma sauna. Kaikkien asuntojen varustukseen kuuluu astianpesukone. Vuokraan sisältyy VSP:n 10M laajakaistayhteys, jonka nopeutta voi omalla kustannuksellaan korottaa.

Tiistai 19.6.2018

As Oy Vantaan Melissa valmistuu syyskuun lopussa ja tarjolla on eri pohjaratkaisuja 34,5m2 yksiöstä 86,5m2 neljään huoneeseen. Sopivia ratkaisuja löytyy sekä yksinasuville, pariskunnille kuin suuremmillekin perheille. Valoisissa asunnoissa on raikkaat vaaleat pintamateriaalit ja lasitettu parveke. Kaikissa asunnoissa on laadukkaat Boschin kodinkoneet, myös astianpesukone. Vuokraan sisältyy Elisan 10M laajakaistayhteys, jonka nopeutta voi omalla kustannuksellaan korottaa.

Tiistai 5.6.2018
 
 
Kiinnostaisiko kohtuuhintainen asuminen huippusijainnilla Raumalla? -As Oy Rauman Teerivahe valmistuu Pyynpäähän
 
 
Maanantai 14.5.2018

 

Hakunilaan, Kaskelanrinteen uudelle asuinalueelle valmistuu elokuun lopussa uusi vuokra-taloyhtiö. As Oy Vantaan Raparperissa on tarjolla edullisia asuntoja 28m2 yksiöstä 52m2 kolmioon. Tehokaspohjaiset asunnot ovat sisustettu vaaleilla sävyillä. Kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen tai lasitettu parveke. Keittiöt ovat varusteltu Rosenlewin kodinkoneilla ja kylpyhuoneessa on tilavaraus pesukoneelle sekä mukavuuslattialämmitys. Vuokraan sisältyy Elisan 10M laajakaistayhteys.

Tiistai 30.1.2018

Miltä kuulostaisi uusi asunto edullisella vuokralla Espoon uudelta asuinalueelta viihtyisän Tillinmäen kupeessa?

As Oy Espoon Ropi (Harmaaniityntie 7, 02780 ESPOO) valmistuu huhtikuun lopussa ja tarjolla on eri pohjaratkaisuja aina 30,5 m2 yksiöstä 74,5 m2 neliöön. Valoisissa asunnoissa on raikkaat vaaleat pintamateriaalit sekä joko terassi, parveke tai lasitettu parveke. Kolmioissa ja neliöissä on oma sauna. Kaikissa asunnoissa on laadukkaat kodinkoneet sekä veloitukseton DNA:n 10/10M Internetyhteys, jonka nopeutta voi omalla kustannuksellaan korottaa.

Perjantai 24.11.2017

As Oy Nurmijärven Runoilijaan (Palokärjenkaari 5, 01800 Klaukkala) valmistuu helmikuun lopussa  asuntoja useaan tarpeeseen. Rivitalohenkinen taloyhtiö muodostuu kolmesta kaksikerroksisesta pienkerrostalosta, joissa on tarjolla asuntoja 43m2 kaksiosta - 75,5m2 neliöihin.

Sivut